Laatusuklaa

SUOMEN LISÄRAVINNE Suklaalevyraadissa

Suomen Lisäravinne fitfarm fitbar suklaa
Tuotteen Suomen Lisäravinne fitfarm fitbar suklaa valmistusmaa on Hollanti. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Suomen Lisäravinne -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat.
 

Hanna P 16.11.2019
Makean tuoksuinen pienehkö patukka. Päällä maitosuklaata ja sisällä kiinteää toffeemaista täytettä. Suklaapatukkanakin hyvä ja proteiinipatukkana erinomainen.

Hanna P 12.11.2019
Makean tuoksuinen pienehkö patukka. Päällä maitosuklaata ja sisällä kiinteää toffeemaista täytettä. Suklaapatukkanakin hyvä ja proteiinipatukkana erinomainen.

Jenni V 30.09.2014
Jutta ja Bull on varmaan monelle tuttuja fitness-ohjelmista telkkarista, ja nyt heidän pärstänsä (esteettisyyttä arvostelematta sen kummemmin) koristaa 35-grammaisen, selkeästi naisille suunnatun, protskupatukkasarjan käärettä. Patukassa on 11 g protskua ja 10 g sokeria, ja vitamiinejakin on lisätty. Toisin kuin olisin olettanut, patukka ei ole kotimaista tuotantoa.

Patukan maku on yllättävänkin suklaapatukkamainen. Rakenne on todella "tuore" ja pehmeä, patukassa on aitoa maitosuklaata reilusti päällä ja ihanan pehmeää "marsimaista" kaakaonougattäytettä sisällä. Maku muistuttaa yllättävän paljon mars-patukkaa, mutta (onneksi) toffeekerros puuttuu ja siksi makeus ei mene aivan överiksi. Sen verran makea patukka kuitenkin on, että jättäisin sen mieluummin herkutteluun kuin ravintolisäksi. Menisi täydestä tavallisena suklaapatukkana, siksi neljä pojoa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani