Laatusuklaa

SUOMEN LISÄRAVINNE Suklaalevyraadissa

Suomen Lisäravinne fitfarm fitbar punaiset marjat
Tuotteen Suomen Lisäravinne fitfarm fitbar punaiset marjat valmistusmaa on Hollanti. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Suomen Lisäravinne -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Valkosuklaiset.
 

Hanna P 08.11.2019
Proteiinipatukka ohuella valkosuklaakuorella ja vaaleanpunaisella ja kiinteällä sisustalla. Hyvin on esanssinen tuoksu. Niinkuin hedelmäpurkkaa söisi! Vahvasti karkkinen eikä juurikaan suklainen tuote. Kirpakkuus plussaa ja läpitunkeva keinotekoisuus miinusta.

Jenni V 05.10.2014
Kääreen mukaan tämä 35-grammainen protskupatukka on jugurttipäällysteinen, mutta tuoteselosteessa ei (onneksi) jugurtista näy jälkeäkään, vaan kuorrute on valkosuklaata. Tosin ei ole tuoteselosteessa mainintaa mistään punaisesta marjastakaan, eli maku tullee siis aromeista...

Tykkäsin samaisen sarjan suklaapatukasta, mutta tämä marjapläjäys oli kyllä pettymys. Patukan rakenne oli jälleen ihanan nougatmaisen pehmeä, mutta häiritsevää oli vaaleanpunaisen täytteen teollisen esanssinen "marjaisuus". Siis sellainen, josta ei erota minkä marjan makua tämä yrittää hakea. Sellainen samalla vähän liian hapan ja toisaalta turhan makea. Ja mikä vielä pahempaa, sellainen, joka peittää kuorrutteen vähäisetkin suklaiset rippeet täysin alleen. En osta tätä makuvarianttia toiste, kaksi pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani