PERGALE Suklaalevyraadissa

Pergale chocin crackers & almonds
Tuotteen Pergale chocin crackers & almonds valmistusmaa on Liettua. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pergale -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).

Jenni V 31.01.2018 (Jäsenprofiili)
Vajaan 100g ohut maitosuklaalevy, jossa on kivoja erikokoisia ja näköisiä kolmion muotoisia paloja sekä iso chocin-tekstin sisältävä vinoneliöpala. Levyssä on lisukkeena karamellisoitua mantelirouhetta 6% ja suolakeksiä 2%. Valitettavasti, vaikka prosentteina suolakeksiä on vähän, niin sen maku hallitsee aivan liikaa. Keksi tuntuu ylisuolaiselta ja jotenkin eltaantunut rasva tulee myös vahvasti läpi mausta. Kurkkua ahdistaa tätä syödessä... Ei toimi. Kakkonen.