Leader Vegeway Leader Vegeway

PERGALE Suklaalevyraadissa

Pergale chocin crispy flakes
Tuotteen Pergale chocin crispy flakes valmistusmaa on Liettua. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pergale -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 28.05.2018
Kivoja kolmiomaisia paloja, suklaa ei juuri tuoksu. Suklaan seassa on pallomaisia muroja. Ne ovat kovempia, miltä näyttävät ja maistuvat ihan sahajauholta tai pahvilta. Myös suklaa on laadutonta on myös suklaa. 1,5 pistettä pyöristyen kakkoseen.

Janne J 28.05.2018
Päällisin puolin hyvin tyypillisen oloista maitosuklaata. Suutuntuma on sileähkö. Maussa on kiva makea vivahde ja kovat muropallerot tuntuvat passaavan hyvin tämän tyyppisen suklaan kaveriksi. Makeus-rasva-tasapaino tuntuu sopivalle. Perushyvä suklaa.

Iikka 28.05.2018
Maitosuklaassa on muromöhkäleitä. Suklaan maku on vähän halpa ja makea. Möhkäleet ovat kovia, mutta rutisevat kohtalaisesti hampaissa. Niiden maussa saattaa olla suolaa. Tämä on hieman keskitasoa heikompi esitys. Jälkimaku on sopivan viipyilevä. Lopulta päädyn kuitenkin kolmoseen.

Hanna P 28.05.2018
Maitosuklaata sattuminaan ehkä Talk-muroja (niitä pyöreitä mauttomia pallosia)? Suklaa on kovin makeaa eikä sattumat juuri maistu, mutta rohisee. Aika halvan oloinen, mutta kyllä ihan kiva kombo.

Jenni V 06.02.2018
Kertokaa miten crispy flakes voi viitata koviin, honeycomb-pallerorakenteisiin muroihin? Käsittääkseni yleensä on kyse hiutaleista... Mutta ehkä kielitaito ei ole sitten ihan riittänyt tuolla Liettuassa. Anyway, kysessä on taas hauskoja kolmion muotoisia paloja sisältävä 93g ohut maitosuklaalevy, jota ei valitettavasti ole kyllä laadulla pilattu. Muroja on 7% ja tosiaan ovat melkoisen kovia/makeita ja niitä on ripoteltu levyn pohjaosaan, niin että erehdyin niitä aluksi luulemaan pähkinöiksi. Suklaakin on enemmän sitä ylimakeaa pääsiäismunasuklaamallia. Ei kyllä mene ostoskoriin toiste, kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet