Laatusuklaa

MCENNEDY Suklaalevyraadissa

McEnnedy milchshake schoko
Tuotteen McEnnedy milchshake schoko valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki McEnnedy -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit.
 

Jenni V 02.07.2021
Reilu parin desin pikarillinen täysmaito- ja kermapohjaista pirtelöä, maustettuna kaakaojauheella ja tietenkin sokerilla. Purkissa on vissiin aiemmin ollut pillikin, mutta nyt ympäristöä säästäen oli tähän kehitelty kaksikelmuinen kansi, jossa ekan kannen avatessa tuli esiin reiällinen jämäkkä muovikalvo, josta pirtelöä voi hörppiä suoriltaan tai sitten omalla pillillä. Itse hörpin suoraan purkista, ja oikein mukavan kuohkeaahan juoma oli. Tosin mielestäni nyt kun rasvaa oli lähes 6%, niin se maistui liiaksi läpi. Itse tykkään myös jäätelöpohjaisista pirtelöistä enemmän, ne ovat yleensä raikkaampia. Ylimakeus tätä ei vaivannut, mutta olisin kaivannut vähän tummempaa kaakaon makua, ja lisäksi juomassa oli joku outo teollinen sivumaku josta en välittänyt. Ei ihan säväyttänyt tämä, siksi kakkonen, mieluummin ehkä vanukasta kuin tällaista rasvajuomaa.

Jarkko 20.06.2013
Tämä suklaanmakuinen maitojuoma maistuu alusta loppuun siltä, kuin kylmän kaakaon sekaan olisi lorautettu punssia tai muuta aromikasta ja alkoholipitoista. Nesteen koostumus on minuutin ravistelun jälkeen nesteeksi paksua, mutta milkshakeksi juoksevaa. En oikein osaa sanoa kuinka paljon tämä maistuu suklaalle, joten sekin kertoo jo sen, että ei ainakaan kovin paljon. Tuo mainitsemani punssin maku on selvästi hallitsevin maku koko juomassa. Jano tällä ei lähde, koskapa heti tekee mieli juoda vettä päälle, joten johonkin muuhun tarkoitukseen tämä on tarkoitettu, mikä se sitten lieneekään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani