Leader Vegeway

NATURAL BALANCE FOODS Suklaalevyraadissa

Natural Balance Foods nākd posh bits cocoa raspberry
Tuotteen Natural Balance Foods nākd posh bits cocoa raspberry valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Natural Balance Foods -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Laktoosittomat, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria, Vegaani.

Jenni V 02.08.2018
Jo tuttu formaatti, eli riisijauholla pinnalla kuivatettuja pikkuruisia taateli-rusina-pähkinä"karkkeja", joissa tällä kertaa makuaineena on vadelmaa. Vadelma itse asiassa istuu taatelin ja kaakaon seuraksi tosi hyvin, voisiko tämä olla jopa varianteista paras? Arvosana on hyvä kolmonen, kivoja välipaloja.

Klaani Luontaistuotteet