Leader Vegeway Leader Vegeway

GNAW Suklaalevyraadissa

Gnaw snowberry drift
Tuotteen Gnaw snowberry drift valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Gnaw -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Valkosuklaiset.
 

Iikka 11.07.2018
Valkosuklaata sattumin. Sinällänsä outoa valkosuklaata, että tätä voi syödä enemmän kuin kaksi palaa. Sattumat tuntuvat hampaissa, mutten saa selvyyttä mitä ne ovat. Outo makukokonaisuus. Jälkimaku tiskiaineinen.

Jarkko 07.07.2018
Valkosuklaata, jonka kirjainmerkistä palasen päällä tunnistan Gnaw-merkkiseksi. Suklaan seassa on vaaleita ja tummia sattumia. Vaaleat rouskuvat vähän ja tummat ovat sitkeitä, rusinoitako lienevät? Ei, eivät ole rusinoita, paljastaa puraisu. Punaista marjaa ovat, kenties vadelmaa tai makeaa karpaloa. Tämä marjaisen iloinen maku on ainoa mikä pelastaa tämän ylimakean valkosuklaan alimmalta arvosanalta.

Kirsi I 06.07.2018
Valkosuklaata, jossa kellertäviä ja punaisia sattumia. Sattumat ovat sitkeitä ja hyvin miedon makuisia. Valkosuklaa on perusvalkosuklaata eli rasvaista ja imelää; ja muu ei sen sokerin alta sitten maistukaan, plussaa kuitenkin näistä suklaan sulamisen jälkeen suuhun jäävistä sattumista.

Janne J 05.07.2018
Poikkeuksellisen houkutteleva tuoksu. Rakenteeltaan keskimääräisen kovaa valkosuklaata. Seassa on silmämääräisesti arvioiden jotain kuivattua marjaa tai hedelmää, mikä tekee tästä piirun verran normaalia kiinnostavamman tuotteen. Makeaa on, mutta ei ihan vielä ärsyttävällä tavalla. Rakenne ei ole silein maistamani, mutta ei myöskään mitenkään erityisen jauhoinen. Monien valkosuklaiden tapaan tässä on hieman pistävä jälkimaku. Ihan positiivinen tapaus, jota voisin maistella toistekin.

Hanna P 05.07.2018
Valkoista suklaata oranssein ja purppuranpunaisin sattumin. Ihanan kirpakanhedelmäinen tuoksu! Vaaleammat sattumat rouskuvat miedosti. Rousketta ja raikkaanpirtsakkaa makua sais olla enemmän, nyt ynseähkö valkosuklaa dominoi maussa ja sattumatkin lähinnä marmeladin makuisia eli siis hyvin makeita. Aineksia hyvään, sillä raikkaasti maustetut valkosuklaat kuuluvat suosikkeihin, mutta valitettavasti tästä särmä puuttui eli tyydyn arvosanana kolmoseen.

Jenni V 11.03.2015
100-grammainen läpinäkyvään kääreeseen pakattu, käsintehty jouluvalkosuklaalevy. Etiketin mukaan kyseessä on lumivalkoinen valkosuklaa jossa on petterin (siis se poro) punaisia mansikanpaloja ja rapeaa "hunajakennoa". Varsinaista hunajaa ei tosin tuotteessa ole, ja mansikkapalatkin ovat lähinnä marmeladimaisia sitkaita sokeripaloja. Petterinpunainenkin on vähän jo liioittelua, sillä mansikanpalaset ovat suklaan sisällä ja kuultavat sieltä ruskeanpunaisina.

Valkosuklaa on pelkiltään ihan hyvää, ei liian makeaa ja suussa sulavaa, mutta en pitänyt lisukkeista juurikaan ollenkaan. Marmeladi on liian sitkasta eikä maistunut tarpeeksi aidolle mansikalle, ja hunajakenno tuntuu rakenteeltaan marenkimaiselta ja antaa öklömakean, hieman oudontuntuisen (onkohan se joku hunaja-aromi?) twistin suklaaseen. Kaksi pistettä, ei tekisi mieli maistaa uudestaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet