Leader Vegeway Leader Vegeway

3 KAVERIA Suklaalevyraadissa

3 Kaveria suklaa & pähkinäkinuskikastike
Tuotteen 3 Kaveria suklaa & pähkinäkinuskikastike valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki 3 Kaveria -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Vegaani.
 

Jenni V 05.04.2018
140g annospurkki vegaanista kookoskermaan perustuvaa jäätelöä, jossa on keskellä iso silmäke paksua suolaista toffeekastiketta sekä rouheita maapähkinäpaloja. Myös suklaapaloja on kannen mukaan, mutta niitä saakin sitten odotella vähän yli keskivaiheen. Eikä suklaa kyllä silloinkaan vastaan tullessaan ollut paloina vaan epämääräisenä kovettuneena pyörteenä, vieläpä melko mauttomana sellaisena. Harvinaisen mautonta on myös suklaajäätelö, vegaanisenakin olen huomattavasti maukkaampaa syönyt. Kastike olisi ollut loistavaa, jos suolaa olisi ollut hieman vähemmän ja jäätelö maistunut sen vastapainoksi muullekin kuin vedelle. Kakkonen.

Annamari 21.06.2017
Pehmeän makuista suklaajäätelöä, jossa on aito kaakaoinen maku ilman ikäviä sivumakuja. Seassa on tummia suklaasattumia ja kinuskikastiketta ja pähkinää. Lisukkeet ovat ronskeja ja myös maistuvat siltä, miltä pitää. En jää kaipaamaan maitoa, riittävän kermaista on. Hyvää! Ja mainittava vielä, että suklaajäätelöksi ei olleenkaan liian suklaista.

Hanna P 21.06.2017
Suklaajäätelöä suklaapaloin. Jee, myös kinuskia ja suolapähkinää! Täähän on Snickers. Niin, jäätelö ja makea ja suolainen, kaipaako sitä ihminen muuta? Sattumamöykyt on aika epätasasessa, mutta en anna sen haitata kokemusta. Jännä tuote, jota tosin vähempikin määrä riittää!

Iikka 21.06.2017
Hieman epämiellyttävän makuista jäätelöä. Seassa on kovia karkkipähkinäsattumia. Kokonaisuus kuitenkin ihan kelpo. Ruokaisa jäätelö.

Jarkko 21.06.2017
Suklaajäde, jonka seassa maapähkinän palasia. Itse asiassa luulenkin tämän olevan maapähkinävoijäätelöä. Itse jäätelö on todella sileää ja pehmeää. Kaakaoisuus melko rajallista.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet