Leader Vegeway Leader Vegeway

3 KAVERIA Suklaalevyraadissa

3 Kaveria piparminttu & suklaa
Tuotteen 3 Kaveria piparminttu & suklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki 3 Kaveria -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Vegaani.
 

Annamari 12.01.2019
Kahdenväristä jäätelöä, toinen ruskeaa ja toinen ihan, ihan puhtaan valkoista. Suklaajäätelön seassa on siellä täällä suklaarouhetta, määrältään sopivasti. Maku on suklainen. Piparminttujäätelön minttuisuus on sopivan miellyttävä. Tästä maistaa, että on kookoskermaan tehty, mutta se ei minua haittaa. Kookoksen maku pysyttelee mietona, mutta se on kuin kolmas maku mintun ja suklaan rinnalla. Kermaista ja koostumukseltaan hyvää.

Jenni V 29.06.2018
140g vegaanista jäätelöä, jonka annan pehmetä ensin sopivasti purkissaan. Jäätelöä on kahta lajia, vaaleanruskeaa suklaajäätelöä ja valkoista minttujäätelöä. Jäätelön pohjana on kookoskermaa, ja suklaajäätelön joukossa on epämääräisen muotoista isoa tummasuklaarouhetta.

Vegaanijäätelöksi en olisi tätä kyllä ihan heti tunnistanut, minttu on itse asiassa oiva kookoksen aromin peittäjä. Vetistäkään tämä ei ollut yhtään, ja suklaa oli kivaa rouskuteltavaa, tosin aika epätasaisesti jäätelön joukossa. Pieni kookos tuli suuhun kun oikein maisteli, mutta tosiaan niin mietona ettei se haitannut yhtään, ja samalla minttuisuuskin oli nimenomaan pehmeää piparminttua eikä jäätävää terävää minttua. Suklaa oli aavistuksen halvan tuntuista, mutta toisaalta tummana se maistui jäätelön joukossa. Vahva kolmonen, harvinaisen hyvä vegaaninen jäätelö.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet