Laatusuklaa

MONDELEZ INTERNATIONAL Suklaalevyraadissa

Mondelez International Terry's chocolate orange milk
Tuotteen Mondelez International Terry's chocolate orange milk valmistusmaa on EU. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mondelez International -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit.
 

Jenni V 14.06.2020
Reilun 150g figuuri, appelsiininkuorta matkivaan folioon kääritty pallonen, joka on jo valmiiksi jaettu ohuisiin "appelsiininlohkoihin". Muoto ja idea on tosia kivat, ohuita lohkoja on kiva syödä. Suklaassa on varsin runsaasti eli 59% sokeria, ja toisaalta aito appelsiiniuute suklaan joukossa on yllättävänkin terävän hedelmäistä ja vähän kitkeräksi kääntyvää. Jos tätä vertaa Fazerinaan, niin se on harmonisempi tuote selkeästi, mutta varsinkin ideana tämä on kiva tuote. Siksi kolmonen.

Eeva 04.09.2009
Tuotteessa on vahva tuoksu, appelsiini puskee esiin voimakkaasti. Tämä suklaa on hauskan muotoinen, pyöreä kuin oikea appelsiini – plussaa muodon lisäksi myös valmiista lohkoista (olisi hankala ruveta leikkelemään ja sotkuista syödä könttinä). Palat ovat yllättävän tahmeita sormissa, eli sulaa nopeasti – myös suussa. Rasvaisen oloinen kalvo jää kuitenkin kitalakeen… Maku muistuttaa esimerkiksi Maraboun appelsiinikrokanttia. Hyvin makeaa, en söisi kerralla paria palaa enempää.

Meeri 30.08.2009
Ulkonäöltään ihan mahtava tuote; ihan oikean appelsiinin näköiseksi muovattu suklaapallo, joka on valmiiksi lohkottu ja josta riittää kyllä syötävää suklaalevyn verran. Tuoksukin on hyvin appelsiininen. Valitettavasti maku jää kuitenkin vähän valjuksi ennakko-odotuksista poiketen – tuotteen kääreessä luvataan, että se sisältää ihka aitoa appelsiinia. Maku muistuttaa mietoa Maraboun appelsiinisuklaata ilman Maraboun rouskuvaa osuutta. Ihan maistuvaa appelsiinisuklaata joka tapauksessa.

Kati 29.08.2009
Huumaava tuoksu! Tulee mieleen hillottu appelsiini. Suklaan lämpötila oli juuri sopiva, eli koostumus on mukavan napakka maitosuklaaksi. Maku on herkullisen toffeinen - karkki ja suklaa samassa. Laatutavaraa, yksi pala riittää (erinomainen hinta-laatu -suhde!).

Milla 29.08.2009
Tosi nätti, hauska oranssissa foliossa oleva tennispallon kokoinen suklaapallo. Sisällä valmiiksi paloiteltu appelsiinin näköinen suklaa-pallo, maitosuklaata. Miellyttävä appelsiinin tuoksu. Vaaleaa, makeaa maitosuklaata jossa vahvana appelsiini mukana. Suklaan koostumus miellyttävän tasainen. Lopussa appelsiini vielä voimistuu, melkein liikaakin. Rasvainen jälkimaku, ihan kamalan makea!

Elise P 28.08.2009
Appelsiinin näköinen pallero, jonka sisältä paljastuu valmiiksi paloiteltuja lohkoja. Tuoksuu vahvasti makealle, appelsiiniselle. Suklaa sulaa hitaasti suuhun, rakenne on miellyttävä. Suklaassa vahva appelsiini maku, joka peittää suklaan aromit alleen. Suuhun jää erittäin makea jälkimaku. En ole erityisemmin koskaan välittänyt suklaa-sitrushedelmäkombinaatiosta, eikä tämäkään tuote pysty mieltäni muuttamaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani