Laatusuklaa

MONDELEZ INTERNATIONAL Suklaalevyraadissa

Mondelez International daim lemon
Tuotteen Mondelez International daim lemon valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mondelez International -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Hanna P 23.11.2019
Ison Daim-patukan puolikas sitruksisella twistillä. Tämä on juuri sellaista mistä pidän eli rohisevaa toffeeta, mutta sitrus antaa hieman raikkautta mukaan . Napakymppi!

Jenni V 09.05.2019
Kesän uutuusvariantti on sitruunan makuinen. Tavalliselle daimille tämä maistuu ensipuraisulta, mutta pikkuhiljaa alkaa hampaisiin tarttua yhä enemmän kovan sitruunakarkin makua, eli vähän kuin pureskelisi ylimakeaa kurkkupastillia. Paahteisuus tuo karkkisuuteen vähän twistiä, mutta on tämä silti aika imelän ällö. Kakkonen.

Annamari 07.05.2019
Uusi makuvariantti daimiin. Jotenkin maitosuklaa ja sitruuna eivät ole se odotetuin yhdistelmä, kokeillaan miten tässä toimii. Tuoksu on ainakin mieto ja ensimmäinen maku jonka havaitsen on krokantti. Sitruuna maistuu todella miedosti, mikä ehkä hyvä asia eikä mieleen tule vaan tiskivesi. Toisaalta nyt tällä ei ole merkittävää uutuusarvoa. Sinänsä harmi, että mausta tehdään turvallinen ja mieto, mutta toisaalta tämä olisi varmaan aika pahaa, jos sitruuna maistuisi voimakkaammin. Syön lähes yhtä mielellään kuin perinteistä daimia, mutta ei tämä uutuutena ole kummoinen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani