Laatusuklaa

MONDELEZ INTERNATIONAL Suklaalevyraadissa

Mondelez International belvita breakfast chocolate
Tuotteen Mondelez International belvita breakfast chocolate valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mondelez International -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.

Jenni V 10.07.2019
Ohuita "aamiaiskeksejä" jotka ehkä kuitenkin sopivat paremmin välipalakahvin seuraksi. Keksit painavat 12,5g ja ovat kauttaaltaan hennon kaakaoisia, ja joukossa on muutamia suklaahippuja. Maku on yllättävänkin makea, vaikka sokeria ei ole aivan kamalasti, minulle tämä määrä tökki kuitenkin noin niinkuin terveyskeksiksi. Mieleen tulee vähän dominokeksien kannet, jotka ovat minusta liian vähäkaakaoisia ja ylimakeita. Erona tässä on se että nämä sisältävät suklaahippuja, mutta jotenkin makean keksin joukossa nekään eivät oikein miellyttäneet. Makeus ei oikein sopinut keksin täysjyväiseen makeuteen ja pikkuisen kuivaan rakenteeseen. Arvon kakkosen ja kolmosen välillä, mutta koska esim. elovenan tummasuklaaversio on mielestäni jopa parempi (vaikkei sekään ole suosikkini), päädyn kakkoseen.

www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset