Mainospaikka vapaana

QUEST NUTRITION Suklaalevyraadissa

Quest Nutrition protein bar chocolate chip cookie dough
Tuotteen Quest Nutrition protein bar chocolate chip cookie dough valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Quest Nutrition -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria.
 

Hanna P 14.08.2019
Tiivistä keskiruskeaa patukkaa, näyttää ihan toffeetangolta. Tuoksu hyvin mieto. Koostumus tiivis, mutta hieman jauhoinen. Mukavia, hyvän kokoisia tummasuklaapaloja joukossa. Vaan tämä patukan maku...Ihmeellinen keinotekoinen ja käynyt maku. Hellyn nyt kuitenkin kakkoseen kun ei ihan vastenmielinen ollut.

Jenni V 25.06.2014
Kallis 60-grammainen proteiinipatukka, jonka ravintosisältö pitäisi olla yksi markkinoiden parhaita. Tuoteseloste on lyhyt ja laadukas, paljon proteiinia ja sokeria vain gramma. Rakenteeltaan patukka on raakapatukkaa muistuttava, eli suklaakerros puuttuu. Koostumukseltaan tämä on sama kuin double chocolate chunkissa, nyt vain itse massa ei sisällä kaakaota. Suklaanpalaset taas tuntuvat isommilta kuin chunk-versiossa, ja niitä onkin todella runsaasti patukassa, mikä oli hyvä juttu. Vaaleassa "taikinamassassa" nimittäin edelleen maistui teollinen sivumaku, ja ajoittainen vahva suolan maku häiritsi. Silti nyt kun suklaata oli joukossa noinkin paljon, niin hellyn antamaan patukalle kolme pistettä. Eräästä blokista löysin muuten vinkin että tämä patukka kannattaisi lämmittää mikrossa... Hmm, miksei tuo voisi toimiakin... Tosin nyt ei ole yhtään questbaria enää varastossa kokeiltavaksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset