CLIF BAR & COMPANY Suklaalevyraadissa

Clif Bar & Company nut butter filled energy bar banana chocolate peanut butter
Tuotteen Clif Bar & Company nut butter filled energy bar banana chocolate peanut butter valmistusmaa on Kanada. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Clif Bar & Company -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Luomu, Patukat.

Jenni V 05.10.2017 (Jäsenprofiili)
50g energiapatukka, jossa hiilari on suureksi osaksi hyvää (kaurahiutalekuori). Pehmeässä patukassa on runsaasti maapähkinävoita täytteenä, ja se on maustettu makeuttamattomalla suklaalla ja banaanijauheella. Banaanista ja taatelista peräisin oleva vähän kirpeä aromi vähän häiritsi tuotteen mieltämistä herkuksi, mutta kyllä tämä maistui ihan hyvälle hikitreenin jälkeen. Kolmonen.