CLIF BAR & COMPANY Suklaalevyraadissa

Clif Bar & Company nut butter filled energy bar coconut almond butter
Tuotteen Clif Bar & Company nut butter filled energy bar coconut almond butter valmistusmaa on Kanada. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Clif Bar & Company -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Luomu, Patukat.

Jenni V 05.10.2017 (Jäsenprofiili)
50g energiapatukka, joka on pehmeähkö, ja kuoressa on kaurahiutaleita ja soijamuroja. Täytteenä on mantelivoita jossa on kookosta mausteena, ja kaakaotakin ainesosissa on, tosin en sitä maistanut. Muutenkin maku on kyllä todella mieto, en tahtonut erottaa edes kookosta, saatikka mantelia. Jotenkin makean kitkerä, mitäänsanomaton kokonaisuus, toki antaa energiaa mutta ei juuri muuta. Kakkonen.