Leader Vegeway

ROO'BAR Suklaalevyraadissa

Roo'bar roo'biotic energy ball choc chip matcha
Tuotteen Roo'bar roo'biotic energy ball choc chip matcha valmistusmaa on Bulgaria. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Roo'bar -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Luomu, Patukat, Vegaani.

Jenni V 31.05.2018
22g puolipallura, järkyttävän hintainen sellainen, superfoodia kun on. Massa on hiekkaista, mutta siinä on tosi kivasti kosteita suklaasattumia (10%). Massa koostuu lähinnä cashewstä ja taatelista sekä riisiproteiinista. Häivähdys raikkautta tulee mintusta, matchaa on 1% ja sitä en kyllä maista ollenkaan... Ihan turhaa laittaa, jos ei kerran maistu. Saan halvemmalla paljon parempia välipalapatukoita, ja koosta tuli lähinnä vain vihaiseksi. Kakkonen just ja just.

Klaani Luontaistuotteet