MCVITIE'S Suklaalevyraadissa

McVitie's digestives nibbles caramel
Tuotteen McVitie's digestives nibbles caramel valmistusmaa on Turkki. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki McVitie's -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset.

Jenni V 31.01.2018 (Jäsenprofiili)
Pieniä digestive-keksipalleroita kuorrutettuna maitosuklaalla, mutta erona perusversioon näissä kuulissa on vähän vähemmän suklaata ja sen alla samanmoinen kerros karamellin makuista täytettä. Täyte on melko kovaa, ei mitään kreemiä mielestäni, ja sitä on silmämääräisesti vähän. Maku ja tuoksu on kuitenkin selkeästi paahteisen karamellimainen. Kokonaisuus on makea, mutta kuitenkin ihan mukiinmenevä, vaikea sanoa oliko tämä nyt parempi vai huonompi kuin perusversio. Suklaa saisi olla kyllä vähän laadukkaampaa... Kolmonen.