Laatusuklaa

BRANDER Suklaalevyraadissa

Brander gluteeniton suklaakääretorttu
Tuotteen Brander gluteeniton suklaakääretorttu valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 5,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Brander -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Laktoosittomat.

Päivi 27.05.2019 : Tämä on aivan ihana kääretorttu, kun tarvitaan gluteeniton ja maidoton vaihtoehto. Ei liikaa kreemiä, kuten joissakin kilpailijoiden tuotteissa. Ehkä kreemiä voisi olla vielä aivan hieman vähemmän. Sopivan makeata kahvin seuraksi. Olen todella pahoillani. ettei paikkakunnaltani enää tätä saa. Aionkin lähteä n 100 km päähän Tampereelle noutamaan, saanpahan ainakin tuoretta! Lastenlasteni ehdoton ykkönen!

www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset