Laatusuklaa

KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa mansikka valkosuklaa
Tuotteen Kultasuklaa mansikka valkosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,22 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Valkosuklaiset.
 

Jenni V 24.03.2020
80g levy, jossa on yksinkertaisia jämäköitä paloja. Suklaa on laadukasta, ei liian makeaa tai tunkkaisen vaniljaista, eikä sokerisen rakeista. Joukossa on erittäin runsaasti (vaikka prosenteissa yllättävänkin vähän) kuivattua mansikkaa, ja se tuntuu suussa vähän kuivana rouskeena, mutta aidon ja hyvän makuisena sellaisena. Makuyhdistelmä toimii, suhteet ovat sopivat ja raaka-aineet ovat laadukkaat. Mitäpä muuta tarvitaan? Nelonen.

Annamari 15.12.2018
80g levy, jossa 10 palaa. Suklaassa mansikkainen, voimakaskin, tuoksu ja kuivattua mansikkaa näkyy olevan seassa. Mansikka maistuu tosi kivasti! Aluksi maku on parempi, lopussa hieman tunkkainen ja ylimakea maitosuklaa maistuu voimakkaammin. Kirpsakkuutta mukavasti. 3p.


Kirsi I 11.03.2012
Valkosuklaaseen on lisätty pakastekuivattuja mansikanpalasia, jotka tuoksuvat epäilyttävän voimakkaasti metsämansikalle, liiskaantuvat hampaisiin. Valkosuklaa on - no - valkosuklaata, ei edelleenkään suosikkiani. Pisteet saavat mansikat.

Anne M 10.04.2011
Tuoksu mansikkainen. Palakoko suuhun sopiva. Valkosuklaasta tulee kivasti punaiset marjat esiin. Maku makean marjainen, sopivan rapea, johon valkosuklaa antaa pehmeän maun.

Nina M 01.04.2011
Valkosuklaa, jossa paljon mansikkapaloja. Tuoksu houkuttelee heti kuolan suuhun. Lupaavaa! Kesäisen raikkaat mansikkapalat ja loistava valkosuklaan maku on kuin jäätelö hellepäivänä. Tätä on saatava lisää!

Aki 31.03.2011
Edellinen maistiaispala oli saman firman omena-kaneli valkosuklaata. Mansikka jäi tässä vertailussa tappiolle. Muuten sama "vika", kuin valkosuklaissa yleensäkin, keinotekoisia siis.

Mira 19.03.2011
Suklaa näytti hyvältä ja lisäsi odotuksia. Marjaisa maku tuli vasta jälkimakuna. Olisin odottanut enemmän mansikalta. Hyvä yhdistelmä valkosuklaa ja marjat.

Tapani P 07.03.2011
Valkosuklaa jossa esanssinen mansikan tuoksu. Ilman mansikkaa tässä "suklaassa" ei olisi yhtään mitään, koska kaakau on unohtunut kokonaan. Makea esanssinen mansikan maku.

Erja 02.03.2011
En ole valkosuklaan ystävä. Tämä valkosuklaa oli kuitenkin miellyttävän makeaa (kaikki valkosuklaat eivät ole) ja siinä olevat mansikkacrispit(?) vähän kirpeitä. Aika outo yhdistelmä. Kaksi palaa riitti.

Tuula 25.08.2008
Kovin on makeaa ja imelää tämä valkoisen suklaan ja mansikan yhdistelmä. Ei anna mitään särmää makunautintoon. Vaatii ison lasin kylmää vettä kyytipojaksi. Herttainen ulkonäkö.

Kaisa 22.08.2008
Valkosuklaaksi imelyys kohtuullinen. Mansikan maku saisi mielestäni olla selvästi vahvempi. Hento mansikkaisuus maistui kuitenkin ehdalta marjalta ei esanssilta.

Sanna K 16.12.2007
Tämä on vähän kuin mustikan ja puolukan välimuoto. Ei ihan yhtä hyvää kun mustikan kanssa mutta parempaa kuin puolukan kanssa. Maku sopivan makea mutta väri ehkä väärä. Rouheita taas seassa, koostumus olisi voinut olla hieman parampi. Herkullista silti.

Tytti 13.12.2007
Onpas iloinen suklaa, vitivalkoista suklaata ja kirkkaan punaisia hippuja, jotka tuoksuvat mansikalta. Maistuu vahvasti valkoiselle suklaalle, mansikan maku on mieto. Selvä pikku-tyttöjen suklaa.

Minna Hi 12.12.2007
Valkosuklaata, jossa pohjassa kuivattuja mansikanpaloja. Tuoksu on makea mansikkainen, kuin mansikkatee. Mansikat maistuvat hyvin miedosti, vahva valkosuklaan maku peittää herkän mansikan alleen. On taas makeaa. Mansikkaa pitäisi olla enemmän, jotta siitä olisi jotain iloa.

Antti M 08.12.2007
Tämä mansikkainen valkosuklaa tuoksuu joltain hubbabubbalta mutta mansikan maku on jo sitten hennompi tai ainakin se peittyy valkosuklaan rasvaisuuteen. Ei voi mitään - valkosuklaa ei vain ole kunnon suklaata ja minun makuhermooni ei mahdu tällainen öklötys. Myönnän kyllä, että pahempiakin virityksiä on tullut maisteltua, joten kai tästä joku jopa voisi pitääkin.

Anja 08.12.2007
Isona palana valkoista suklaata jossa kirkkaanpunaisia mansikan-paloja - kaunista! Ei yhtä kirpeä yhdistelmä kuin v.suklaa-vadelma. Kolmas piste tulee kauniista ulkonäöstä!

Elina 06.12.2007
Enemmän täytettä saisi olla, vai oliko tässä palassa vain vähemmän (olisi helpompi arvioida koko levyä). Oliko täytteen tarkoitus olla vain pohjassa, jos ei, niin se oli aika epätasaisen oloisesti suklaassa. Liian isot palat edelleen (Joka on vissiin Kultasuklaan tavaramerkki). Välillä mansikan maku jää liikaa dominoivan suklaan alle, sitä ihan unohtaa syövänsä mansikkaa.

Antti K 05.12.2007
Kivan pirtsakka maku, ehottomasti tulee kesä mieleen. Taattua kultasuklaata, täyteläistä herkkua, Mansikan kirpeys tasoittuu loppua kohden jolloin maku on taivaallinen.

Janne J 15.08.2006
Valkosuklaaksi yllättävän maltillinen makeus. Palat isoja, kovuus/pehmeys juuri sopiva. Mmm.. tässä maistuu aito mansikka, eikä mikään keinotekoinen mansikka-aromi, hyvä hyvä! Itse suklaa valitettavasti vaan ei tunnu maistuvan niin hyvälle kuin parhaimmat valkosuklaat. Piristävä yhdistelmä kuitenkin. Hinta on valitettavan korkea.

Antti H 07.08.2006
Piristävän voimakas mansikan maku. Mansikan palaset ovat jopa hieman sitkeitä eikä valkosuklaa ole liian rasvaisen makuista.

Satu 07.08.2006
Tuoreiden mansikoiden tuoksu valloittaa välittömästi. Herkullista valkosuklaata ja juuri sopivasti mansikkaa (oikeaa - ei esanssia!).

Jarkko 18.03.2005
Valkosuklaata, jossa mansikan palasia. Alkumaku mansikkainen, metsämansikkaa perinteisen tarhamansikan sijasta? Maistuu yhtä hyvältä kuin nimen perusteellakin voi olettaa. Mansikan ja valkosuklaan maku tasapainossa. Erittäin hyvä.

Susanna K 18.03.2005
Crispimäinen olemukseltaan, mansikkarakeet sopii hyvin tähän valkosuklaaseen, ihanan pirtsakka maku, ei liian makea. Palasuklaana helppo haukata, ei siis kova. Tykkäsin kovasti! Tulee mieleen jugurttisuklaa... Sulaa hyvin suuhun.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani