KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa ruusu
Tuotteen Kultasuklaa ruusu valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Irtokonvehdit.

Jenni V 17.01.2018 (Jäsenprofiili)
Saman näköinen konvehti kuin mansikka-valkosuklainen mansikkaruusu, mutta tässä pinta on ohuempi ja se on maitosuklaata, ja sisällä on kuivatulla mansikalla maustettua "margariinimaista" kreemiä. Makumaailma on osunut nappiin ja sekä suklaa että kreemi ovat erinomaisen laadukkaan rakenteisia ja makuisia. Kreemikään ei ollut sellaista "voita" jota inhoan, vaan sen silkkinen rakenne ja kuivatun mansikan tuoma pieni hapokkuus sopivat erittäin hyvin kuorisuklaan kanssa yhteen. Selkeä nelonen.