KULTASUKLAA Suklaalevyraadissa

Kultasuklaa lehdykkä
Tuotteen Kultasuklaa lehdykkä valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kultasuklaa -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Irtokonvehdit.

Jenni V 22.01.2018 (Jäsenprofiili)
Todella iso konvehti, jossa on myös todella jämerä (semi)tumma suklaakuori. Täyte on vähän löysempää mallia, ja se on väriltään vaaleanviolettia. Harmi vain että täytettä mahtuu konvehtiin ihan liian vähän. Opiskelen netistä että tämän pitäisi sisältää mustaherukkahilloa ja -likööriä, mutta mustaherukan makua en juurikaan erota (ainoastaan marjaisuuden) ja alkoholista ei ole tietoa. Aika heikko tekele, pakko antaa vaan kakkonen.