VALIO Suklaalevyraadissa

Valio jäätelö macchiato suklaa
Tuotteen Valio jäätelö macchiato suklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Valio -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Laktoosittomat.

Jenni V 09.04.2018 (Jäsenprofiili)
Kuinkahan monta vuotta siitä jo on, kun Valio poistui jäätelömarkkinoilta? Silti pingviinijäätelöä tulee edelleen usein kutsuttua Valion jädeksi, vaikka se ei ole ollut totta vuosiin. Mutta nyt on taas Valiojäätelön aika, markkinoille ollaan palattu erikoisilla makuyhdistelmillä, laktoosittomana ja premium-hinnoittelulla. Pääsin tätä maistelemaan kauppakeskuksen maistatuksessa, ja kyllähän kahvi ja suklaa sopii hyviin jäätelössä. Vaniljakermajäätelön joukossa on makeita kahvikastikeraitoja ja pieniä suklaalastuja. Maku voisi olla sekä kahvin että suklaan suhteen voimakkaampi ja toisaalta makeutta olisi voinut olla vähemmänkin... Niin ja ainesosia myöhemmin vilkaistuani "suklaa" ei ole oikeastaan edes suklaata kun kaakaomassaa ei ole. Jäätelö on kyllä kermaista ja hyvää (tehty Oulun meijerissä) mutta jos tämän on tarkoitus olla premium-jäätelöä niin sitä en tässä kyllä nähnyt. Puolet hinnasta pois ja litran pakkaukseen, niin sitten ollaan jäljillä. Kolmonen.

Klaani Luontaistuotteet