Laatusuklaa

VALIO Suklaalevyraadissa

Valio PROfeel proteiinivanukas suklaa-kookos
Tuotteen Valio PROfeel proteiinivanukas suklaa-kookos valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Valio -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Laktoosittomat, Proteiinipatukat ja -juomat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Hanna P 24.10.2019
Kiinteähkö suklaavanukas hyvin miedolla tuoksulla. Maku on makea ja ihan miedosti kookoksinen. Ihanan täyteläinen vanukas ja kookoksesta kiva ja jännä vivahde! Mainio makupala <3

Jenni V 06.02.2019
Olenkin odotellut että milloin Valio tuo pikarikoossa herkullisia prodevanukkaitaan markkinoille... Pikasrissa on lusikka, 180g laktoositonta ja makeutusainein makeutettua, sydänmerkillä huomioitua settiä. Kookoksisuus tulee aromista - plääh ensinäkemältä, mutta maku onkin aivan mukiinmenevä, ei päälle tunkeva. Valion prodevanukkaat on varmaan parhaita markkinoilla - rakenne ihanan lusikoitava, sileä, tarpeeksi täyteläinen, suklaa maistuu sopivasti ja on aika tasapainoinen kookosaromin kanssa, joka ei ole suosikkini. Yhtään ei huomaa makeutusaineiden makua. Kookosaromista huolimatta pakko antaa nelonen, tuoteryhmänsä aatelia.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani