NUTRAMINO Suklaalevyraadissa

Nutramino nutra-go white chocolate & lemon
Tuotteen Nutramino nutra-go white chocolate & lemon valmistusmaa on EU. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nutramino -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria, Valkosuklaiset.

Jenni V 25.01.2018 (Jäsenprofiili)
64g pitkulainen proteiinipatukka, jossa on todella kiva rakenne. Päällä on maltitolivalkosuklaata sekä kivan rapsakka kerros soijakrispiä, sitten toffeenmakuista juoksevaa täytettä runsaasti ja sydämenä sitruunalta maistuva vaalea proteiinitäyte. Rakenne toimi ihan loistavasti, eikä sokerittomuutta juuri huomannut. Mutta oi miksi tähän oli valittu sitruuna-aromi? Jotenkin se on aina äklöttänyt, ellei se ole sellainen hedelmäisen raikas vaan vähän tunkkainen aromi. Rakenteelle voisin antaa jopa nelosen, mutta toi sitruuna-aromi ei vaan oo mun kaveri, ja sen takia valitettavasti vain kaksi.