Mainospaikka vapaana

PULS NUTRITION Suklaalevyraadissa

Puls Nutrition energy vanilla and coconut
Tuotteen Puls Nutrition energy vanilla and coconut valmistusmaa on Tsekki. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Puls Nutrition -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Patukat, Valkosuklaiset.
 

Hanna P 13.08.2019
Valkosuklaapäällysteinen proteiinipatukka miedon taikinaisella tuoksulla. Koostumus rohiseva ja jotenkin pähkinäinen. Kookoshietaleet myös tuntee ja maistaa. Vähän turhan paahteinen maku, mutta muutoin varsin hyvä vaikka vähän pliisu.

Jenni V 06.07.2017
50g energiapatukka, jossa on 18% vaaleaa, kuitenkin kaakaovoita sisältämätöntä vaniljakuorrutetta, ja sisällä erittäin tutun makuista , kostean hiutaleista täytettä. Käytän hetken miettimiseen, miltä tämä maistuu? Sitten kirkastuu, että tämä on prikulleen kuin vaniljakastiketta raparperihyveen kanssa :-) Ja tämähän on hyvää... Jännä mielleyhtymä, kun tuote ei ole raparperia nähnytkään, vaan täyteessä on kookosta ja rusinaa. Epäselväksi sen sijaan jää, onko tämä kaakaotuote lainkaan... tuoteselosteessa mainitaan kaakaoriisimuro, mutta suluissa sen jälkeen lukee vaan riisi sokeri ja porkkana, eli missä se kaakao nyt sitten on? Väritykseltäänkin patukka oli kyllä hyvin vaalea. Toisaalta tuo kuorrute nyt muistuttaa niin paljon valkosuklaakuorrutetta että menköön nyt sitten läpi :-) Meinasin antaa jo ihanasta kesäisestä mausta nelosen, mutta sitten 70% patukasta syötyäni iskee vastaan makeus-yliannostus, ja päädyn sitten kuitenkin kolmoseen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset