Laatusuklaa

TESCO Suklaalevyraadissa

Tesco free from Italian coffee dessert
Tuotteen Tesco free from Italian coffee dessert valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Tesco -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Laktoosittomat, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Jenni V 05.10.2018
Tiramisua maidottomana, gluteenittomana ja vehnättömänä... Alkoholia sentään löytyy, marsalaviiniä on 2%. En oikein pääse selvyyteen että mitä tuo valkoinen mascarponen sijaan on, vissiin jotain kananmunanvalkuaisista ja maissitärkkelyksestä tehtyä rasvaista massaa. Pohjan kakussa on perunaa ja vissiin jotain kuitua, ja päällä kerros kaakaojauhetta.

Maku on yllättävänkin tiramisumainen, mutta rakenteessa ollaan aika eri sarjassa kuin aidon tiramisun kanssa. Pohja tuntuu jännän "rouheiselta" ihan kuin jotain hiutaletta olisi joukossa, ja tuo "mascarpone" ei ole kyllä yhtään kuohkeaa vaan enemmänkin kiinteää, rasvaista massaa. Mutta tosiaan, jos maito ja gluteeni ovat ongelmia on tämä maun puolesta ihan hyvä vaihtoehto, mutta ei tämä normi-tiramisun tasolle yllä. Kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset