Mainospaikka vapaana

MAD-CROC Suklaalevyraadissa

Mad-croc energy croc choc
Tuotteen Mad-croc energy croc choc valmistusmaa on Hollanti. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mad-croc -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%.
 

Iikka 28.08.2019
Suklaajuoma suoraan suoneen... tai ainakin maaliin. Äärimmäisen helppo juotava. Maultaa suurilta osin persoonaton, välillä käy ehkä chilinen makuvivahde. Joisin janoon, nälkää tai herkkunälkään. Yläraja ehkä puolilitraa. (Jälkikäteen sain selville mitä tämä on, ja ehkä yläraja on vähän vähäisempi)

Hanna P 08.08.2019
Miedosti oudonhajuinen kaakaojuoma paksulla suutuntumalla ja makuuni liian kahvisella maulla. Kun juo enemmän niin kahvi jää sivuosaan ja kaakao nousee paremmin esille, mutta kun kahvista ei tykkää niin ei tästä oikein voi nauttiakaan. Varsinkin kahvin maku jää suuhun pyörimään :(

Janne J 31.07.2019
Kaakaolta tuoksuva juoma. Melko paksua ja kermaista, ei ollenkaan liian makeaa, sopivasti kaakaoista, mutta ei kitkerää tai karvasta. Ehkä enemmän aikuiseen makuun ja mahdollisesti juuri siksi toimiikin minulle niin hyvin. En tiedä mitä oli, mutta ostaisin. Neljä ja puoli pistettä.

Jenni V 23.11.2015
250 ml metallitölkki maitopohjaista kaakaojuomaa, jossa on sokerin lisäksi energiabuustia antamassa tauriinia ja kofeiinia. Ravistaminen kielletään, joten en sitä tee, ja juon juoman jääkaappikylmänä. Ei tämä hirveästi eroa tavallisesta kylmästä kaakaosta, ehkä yllättävänkin ei-makeaa tämä on, vaikka sokeria on reilusti. Kaakaota on 1,6% eikä juoma ole hirveän suklaista, eikä täyteläisyyttäkään ole normaalia enempää, vaikka rasvaa juomassa on 2,6%. Minusta juoma maistuu vähän erikoiselle, liekö se sitten tauriinin ja kofeiinin syytä? Kovin häiritsevä sivumaku ei ole, mutta jättää arvosanan perustason alapuolelle kakkoseen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset