Laatusuklaa

CHOCOSOMNIA Suklaalevyraadissa

Chocosomnia valkosuklaa-lime
Tuotteen Chocosomnia valkosuklaa-lime valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Chocosomnia -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Irtokonvehdit.

Hanna P 04.01.2021
Hauskoilla keväänvihreillä raidoilla koristeltu korkea valkosuklaakonvehti. Sitruksinen tuoksu ehkä? Täytteessä mukava kiinteys. Tältä suklaakonvehdin pitää maistua! Valkosuklainen makeus ja pehmeys yhdistyy juuri sopivan kirpakkaaseen sitruunan makuun. Näitä haluaisi syödä enemmänkin!

Janne J 01.12.2020
Melkolailla hajuton konvehti. Pehmeää rakenteeltaan, sitrushedelmän maku tuo pirteyttä. Valkosuklaakuori on ilahduttavan paksu ja senkin maku pääsee tässä esille, joskin ihan laadukkaimpiin valkosuklaisiin jää vielä matkaa. Jäin kaipaamaan vielä vähän enemmän kirpeyttä (sitruunahappoa?) makuun, mutta ihan kelvollinen konvehti tämä on näinkin.

www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani