Laatusuklaa

CHOCOSOMNIA Suklaalevyraadissa

Chocosomnia maitosuklaa-minttu
Tuotteen Chocosomnia maitosuklaa-minttu valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Chocosomnia -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Irtokonvehdit.
 

Iikka 04.01.2021
Miltei tuoksuton konvehti. Pitää sisällään pikkukirpeää massaa. Kiva tuote, jossa ainoa (?) luonteenpiirre on kirpeys. Syö toki, ja ottaisin heittämällä toisenkin.


Iikka 04.01.2021
Miedon mintun tuoksuinen sydän. Ja siltähän se maistuukin. En ole mintun suurin ystävä, mutta tässä minttuisuus taikka makeus on pidetty hyvällä tasolla. Nopea syötävä, kun oli noin pehmeää koostumukseltaan sekä maultaan. Arvoin kolmosen ja nelosen väliltä. Pyöristin ylempään.

Hanna P 04.01.2021
Kaunis maitosuklaasydän vihrein koristeraidoin. Onko tuoksu minttuinen? Sisällä sopivan kiinteää ja kermaisen kaakaoista minttutäytettä. Onneksi minttu ei ole “hammastahnamaisen” terävää makua vaan mukavan pehmeää eli sinänsä minttutuotteeksi kelpo. Jokseenkin rasvainen maku kyllä. Minttu ei kuulu suosikkimakuihini, joten pisteet jäävät keskiverroiksi.

Janne J 01.12.2020
Selvä mintun tuoksu. Maku on myös perinteistä minttusuklaakonvehtia, niin hyvässä kuin pahassa. Onneksi mintun määrässä ei ole menty liiallisuuksiin, vaan paketti on melko sopusuhtainen yhdistelmä
kaakaota, sokea, rasvaa ja minttua. Rakenteen sileys miellytti. Minttusuklaakonvehdiksi siis ihan hyvä suoritus.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani