Laatusuklaa

CHOCOSOMNIA Suklaalevyraadissa

Chocosomnia tummasuklaa-vadelma
Tuotteen Chocosomnia tummasuklaa-vadelma valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Chocosomnia -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Irtokonvehdit.
 

Iikka 04.01.2021
Semisti tumman suklaan tuoksuinen kupu. Päällys on kovaa ja voimakkaan kaakaoista. Sisällä mainion makuista täytettä, jossa makeus ja kirpeys lyö kättä päälle. Täytteen (jota en arvaa mitä oli) jälkeen suuhun jää vielä sopivasti kovia kuoren palasia, jotka loppupeleissä ei kuitenkaan kaikkein laadukkainta suklaata ollutkaan. Mutta kokonaisuus on hyvä joka tapauksessa. Tämä oli lähellä vitosta.

Hanna P 04.01.2021
Hauska punaisella ja kullalla koristeltu tummasuklaapuolipallo. Tuoksu on tutun kaakaoinen, kuten tummaksuklaassa yleensäkin. Sisältä paljastuu kiinteää ja pinkkiä täytettä. Maku lienee marjaisa, mutta jää kovin tummansuklaan varjoon eikä tarjoa yhtään kirpakkuutta, vaikka sitä olisikin voinut kaivata. Kaunis ja ihan kelpo tuote, muttei sykähdytä sinänsä.

Janne J 01.12.2020
Kiinnostavan näköinen puolipallo, joka tuoksuu laadukkaalle tummalle suklaalle. Sisällä punaista täytettä, joka paljastuu vadelmaksi. Suussasulava yhdistelmä, vadelma toimii hyvin valitun suklaalaadun
kanssa. Jälkimaku hieman kuivakka. Vahvan nelosen konvehti.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani