Laatusuklaa

SCITEC NUTRITION Suklaalevyraadissa

Scitec Nutrition protein pancake white chocolate coconut
Tuotteen Scitec Nutrition protein pancake white chocolate coconut valmistusmaa on EU. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Scitec Nutrition -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Proteiinipatukat ja -juomat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria, Valkosuklaiset.

Jenni V 02.09.2019
Kaurapohjaista protskupannukakkujauhetta, jossa on runsaasti kookosrouhetta joukossa, mutta valkosuklaa on mukana vain aromina. Valmistan taas pannarini mikrossa, ja ihmettelen reseptiä, kun bodylabiin verrattuna vettä tulee tuplasti... No mikrossa ei meinannut saada kypsää pannaria lainkaan ja massa kuohui yli. Maku oli oikein hyvä, sellainen kananmunamainen ja sopivan makea, eikä kookos hirveästi maistunut. Seuraavana päivänä tein uuden kokeilun puolella nesteellä, ja tuloksena oli vähän liian kiinteä mutta kypsä pannari. Mutta kyllä se vähän raaka oli silti parempaa... Kookos tuntuu vähän turhalta, koska se jää kuivaksi kerrokseksi pannarin pinnalle. Suklaan aromin maistaa ehkä kuin oikein pinnistää. Kyllä minä kuitenkin kolmosen annan, hyvää kun nesteen suhde ja kypsennysaika ovat oikeat.

www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset