Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt les grandes 38% noisettes-caramel lait
Tuotteen Lindt les grandes 38% noisettes-caramel lait valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 16.03.2020
Makeaa ja rasvaista maitosuklaata, jonka seassa on kokonaisia hasselpähkinöitä ja pieniä fudge-tyyppisiä hippusia. Pähkinät ovat kookkaita ja hallitsevat koostumusta ja makua, fudgepalat oikeastaan vaan tuovat lisää makeutta, jota ilman niitäkin on jo riittävästi. Keskitasoinen tuote kokonaisuudessaan.

Jenni V 06.11.2018
150g yllättävänkin ohut mutta isopalainen suklaalevy, jossa suklaa on taattua laatua, Sveitsissä valmistettua Lindtin maitosuklaata. Seassa on todella runsaasti sattumaa, eli rouheaa hasselpähkinää sekä pieniä pehmeän sitkeitä fudgepaloja. Pähkinää on niin paljon, että toffeen paloja on aluksi vaikea edes huomata, aluksi luulen että karamelli on infusoitu suklaaseen. Aromi on paahteinen, ja vahvasti on koko ajan mielessä maitokahvin makuinen suklaa paremminkin kuin karamelli. En ihan ole tämän aromin fani, olisin pitänyt puhtaasta pähkinäsuklaasta varmaan enemmän. Lisäksi alkaa olla jo siinä rajoilla että sattumaa ei ole liikaa, olisi näin hyvää suklaata mielellään imeskellytkin... Kolmonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani