Laatusuklaa

FOODIN Suklaalevyraadissa

Valmistajan tuotteita on Suklaalevyraadissa yhteensä 15. Osa niistä on mahdollisesti jo poistunut markkinoilta, jolloin löydät ne täältä. Jäsenet ovat kirjoittaneet tuotteista 31 arviota ja vierailijat 0. Lisätietoja valmistajasta ja sen tuotteista löydät osoitteesta foodin.fi. Tuotteiden valmistusmaa(t) on/ovat Suomi. Tuotteita tuo/markkinoi Suomessa Makrobios.

Suodata jäsenen mukaan
Valitse jäsen, jonka arvioimat tuotteet tältä valmistajalta haluat nähdä. Listassa näkyvät ainoastaan ne nykyiset jäsenet, jotka ovat arvioineet vähintään yhden tämän valmistajan tuotteen.
Suodata tuoteryhmän mukaan
Valitse tuoteryhmä, johon kuuluvat tuotteet tältä valmistajalta haluat nähdä. Listassa näkyvät ainoastaan ne tuoteryhmät, joihin vähintään yksi tämän valmistajan tuote kuuluu.

Foodin collagen protein bar almond sea salt

Yleisarvosana 1 jäseneltä on ja 0 vierailijalta .

Voit myös lukea yksittäiset arviot tuotteesta sekä jäseniltä että vierailijoilta.

Foodin granola bar almond cranberry

Yleisarvosana 1 jäseneltä on ja 0 vierailijalta .

Foodin granola bar cacao crunch

Foodin raakasuklaagoji 72%

Foodin raakasuklaainka 72%

Foodin raakasuklaamulperi 72%

Foodin raw chocolate Amazonian dark 70%

Foodin raw chocolate chai orange 52%

Foodin raw chocolate coconut milk 41%

Foodin raw chocolate crunchy hazelnut 56%

Yleisarvosana 3 jäseneltä on ja 0 vierailijalta .

Foodin raw chocolate gingerbread 51%

Foodin raw chocolate intense 90%

Foodin raw chocolate licorice ginger 70%

Yleisarvosana 4 jäseneltä on ja 0 vierailijalta .

Foodin raw chocolate orange 70%

Foodin raw chocolate peppermint 70%