Laatusuklaa

FOODIN Suklaalevyraadissa

Foodin raw chocolate peppermint 70%
Tuotteen Foodin raw chocolate peppermint 70% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Foodin -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Laktoosittomat, Luomu, Patukat, Raakasuklaat.
 

Hanna P 08.10.2020
Tummahkoa suklaata miedon minttuisalla tuoksulla. Melko perinteisenoloinen minttusuklaa tämä on, vaikka raakasuklaa onkin. Jotenkin kuitenkin aivan pehmeällä ja hienostuneella tavalla. Minttu ei vain aivan suosikkimakujani ole, mutta aivan kelpo tuote kumminkin.

Jenni V 10.07.2019
40g tumma patukka jossa on vain 4 ainesosaa: kaakaopapu, kookossokeri, kaakaovoi ja piparminttuöljy. Maku on hyvin samanlainen kuin Amazonian darkissa, mutta tässä on selkeä piparmintun vähän "hyytävä" aromi. Häiritsevää minttuisuutta ei ollut, mutta ei minttusuklaa ole ihan suosikkikaan. Siksi kolmonen, ei ihan niin hyvä kuin maustamaton versio mutta kelpo kuitenkin. Hauskasti kääreessä ilmoitetaan tämän olevan parhaimmillaan klo 8 jälkeen :-)
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani