Laatusuklaa

FOODIN Suklaalevyraadissa

Foodin raw chocolate gingerbread 51%
Tuotteen Foodin raw chocolate gingerbread 51% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Foodin -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Laktoosittomat, Luomu, Patukat, Raakasuklaat.
 

Hanna P 05.10.2020
Vaikka tiedänkin tämän tuotteen maun ennalta, niin kyllä tässä ainakin omaan nenääni ihan selvästi pipari tuoksuu. Jotenkin kuin pippurisenoloinen maitosuklaa olisi kyseessä, mutta kyllä joku joulukin tulee mausta mieleen kardemummineen. Jännittävä ja aivan hyväkin, ainakin jos mausteet suklaassa eivät haittaa.

Jenni V 16.07.2019
Patukassa mainostetaan että joulu on täällä. No kiva, vähän on ollutkin jouluiset nämä heinäkuun ilmat viime aikoina, joten sopii tätä syödä nytkin :-) Eli suklaassa on aineksina kaakaonibsiä, kookossokeria, kaakaovoita, kookoshiutaletta ja sitten joulun mausteita, eli muskottia, neilikkaa, kanelia, kardemummaa ja inkivääriä, vähän pippuriakin. Ja kyllä, ihan piparitaikinallehan tämä maistuu, ehkä vielä enemmän kuin se chai-variantti. Suklaa on pehmeämpää kuin 70-prosenttinen, mutta samalla miedonpaakin, joten kaakaota ei juuri piparimausteiden alta erota. Ehkä piparit ja suklaa sitten erikseen... Kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani