Matsmart banneri

EKORRENS EKOLOGISKA Suklaalevyraadissa

Ekorrens Ekologiska dark chocolate & blueberry crunch 56%
Tuotteen Ekorrens Ekologiska dark chocolate & blueberry crunch 56% valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ekorrens Ekologiska -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu, Reilun kaupan tuotteet.
 

Iikka 12.10.2018
Jännä ja voimakas tuoksu, ehkä jotain marjaa. Maussa on sitä samaa. Se on kivan raikas maku. Ilmeisesti sitä on lisätty rouskuvana osana. Vaikkei minulla ole hajuakaan, mikä tämä hyvä ja raikas maku on, pidän siitä. Suklaa toki jää vähän jalkoihin, joten sen laadusta en ala kirjoittamaan. Kuitenkin kelpo herkuttelusuklaa.


Janne J 14.09.2018
Aavistuksen hajuvesimäinen tuoksu. Pureskellessa hampaissa rouskuu 'jotain'. Melko makeaa, mutta ei vielä häiritsevästi. Sulaa melko nopeasti suussa. Suklaa ei ole marjaista aromia lukuunottamatta erityisen luonteikasta, mutta kyllä näitä ihan mielellään nappasi peräjälkeen useamman palasen eli kokonaisuus on melko onnistunut. Jälkimakukin on sangen miellyttävä.

Hanna P 14.09.2018
Ihanan rusinaisenhedelmäisellä tuoksulla varustettu tummahko suklaa. Sattumia on mukana. Sattumat rohisevat mukavasti suussa. Tässä on nyt hyvä balanssi: Heti ensipuraisulla maku on sopiva, ei liian makea eikä kitkerä ja jopa hiukan kirpsakka! Rohinaa voisi olla ehkä hieman enemmänkin, mutta kaikenkaikkiaan ihanan kukkea suklaa!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet