Mainospaikka vapaana

SEED AND BEAN Suklaalevyraadissa

Seed and Bean coconut and raspberry 66%
Tuotteen Seed and Bean coconut and raspberry 66% valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Seed and Bean -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu, Vegaani.
 

Jarkko 01.09.2017
Tumma suklaa tuoksuu marjaisalta. Suklaa tuntuu ihan kivalta suussa ja seassa on pieniä rouskeita. Makuina kirpsakka vadelma. Missä luvattu kookos? Kaakaon oma maku taitaa peittyä vadelman alle, mutta kokonaisuus on ihan kiva. Kitkeryyttä ei ole ja tämä ansaitsee jo hyvän arvosanan.

Janne J 01.09.2017
Tiukan kaakaoinen tuoksu. Rakenne melko kova. Odotin posket lommolle vetävää kuivaa kitkeryyttä, mutta tämähän kerrassaan hedelmäistä ja pirtäen lumoavaa tummaa suklaata, josta tuntuu löytyvän aina vaan uusia puolia ja ilonaiheita makustelun edetessä, jälkimakua myöten. On tämä vaan niin hyvä suklaa, että julistan sen samantien parhaimmaksi tänä
vuonna maistamakseni suklaaksi. Tekisi mieli antaa jopa enemmän kuin viisi pistettä.

Iikka 01.09.2017
Ynseän tuoksuinen tumma suklaa. Suuhun tulvii heti kirpeä marjaisuus. Imeskellen todella ynseän kirpeä turjake, jonka maku tuo mieleen hemmetin väkevän kahvin. Pureskelemalla hyvä marjainen alkumaku säilyy pidempään eikä itse asiassa kirpeys ehdi haitata. Aivan eri suklaa siis imeskellen ja pureskellen.

Hanna P 01.09.2017
Reilun kokoisia paloja tummaa suklaata. Tuoksu ehkä marjainen. Joukossa jotain palasia, ehkä sokeria? Ei niin kovin yrmeä, mikä on hyvä asia. Ihan jännä suklaa.

Annamari 21.10.2016
Tyylikäs ja houkutteleva vadelmanpunainen kääre. Tuote löytyi länsinaapurimaasta, mutta näinpä sitä myöhemmin Suomessakin saatavilla. Hieman aina epäilyttää nämä vegaaniset suklaat, mutta tämä ainakin kuulostaa hyvältä. Tuoksu on kaakaoinen ja raikas. Koostumus on melko pehmeä ja suuhun tulee heti marjaisa raikkaus. Itse suklaa tuntuu hieman kitkerältä. Kookosta en erota, mutta vadelma tuo kyllä ihanan raikkauden tähän. Pieni pala silloin tällöin herkutteluun, nams!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSA



ETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset