Laatusuklaa

DOLFIN Suklaalevyraadissa

Valmistajan tuotteita on Suklaalevyraadissa yhteensä 28. Osa niistä on mahdollisesti jo poistunut markkinoilta, jolloin löydät ne täältä. Jäsenet ovat kirjoittaneet tuotteista 112 arviota ja vierailijat 6. Lisätietoja valmistajasta ja sen tuotteista löydät osoitteesta dolfin.be. Tuotteiden valmistusmaa(t) on/ovat Belgia, Ranska. Tuotteita tuo/markkinoi Suomessa (ei tiedossa).

Suodata jäsenen mukaan
Valitse jäsen, jonka arvioimat tuotteet tältä valmistajalta haluat nähdä. Listassa näkyvät ainoastaan ne nykyiset jäsenet, jotka ovat arvioineet vähintään yhden tämän valmistajan tuotteen.
Suodata tuoteryhmän mukaan
Valitse tuoteryhmä, johon kuuluvat tuotteet tältä valmistajalta haluat nähdä. Listassa näkyvät ainoastaan ne tuoteryhmät, joihin vähintään yksi tämän valmistajan tuote kuuluu.

Dolfin chocolat au lait amandes grillées & sel bleu de perse

Yleisarvosana 1 jäseneltä on ja 0 vierailijalta .

Voit myös lukea yksittäiset arviot tuotteesta sekä jäseniltä että vierailijoilta.

Dolfin chocolat au lait au speculoos

Yleisarvosana 2 jäseneltä on ja 0 vierailijalta .

Dolfin chocolat au lait aux amandes grillées

Yleisarvosana 14 jäseneltä on ja 1 vierailijalta .

Dolfin chocolat au lait café napolitain

Yleisarvosana 4 jäseneltä on ja 0 vierailijalta .

Dolfin chocolat au lait cannelle napolitain

Yleisarvosana 3 jäseneltä on ja 0 vierailijalta .

Dolfin chocolat au lait hot masala

Yleisarvosana 9 jäseneltä on ja 0 vierailijalta .

Dolfin chocolat au lait napolitain

Dolfin chocolat noir & fèves de cacao 70%

Dolfin chocolat noir 70%

Yleisarvosana 3 jäseneltä on ja 1 vierailijalta .

Dolfin chocolat noir 88% napolitain

Dolfin chocolat noir figues & fleur de sel à la vanille de madagascar 60 %

Dolfin chocolat noir poires & amandes grillées 60%

Yleisarvosana 6 jäseneltä on ja 0 vierailijalta .

Dolfin chocolat noir poivre rose 60% mini tablette

Tuotannosta poistuneet tuotteet

Alla olevia tuotteita ei enää löydy kauppojen hyllyiltä tai muualtakaan, koska niiden valmistus on lakkautettu. Suklaalevyraadissa tuotteet elävät kuitenkin ikuisesti.

Dolfin chocolat au lait au thé vert & jasmin mini tablette

Yleisarvosana 1 jäseneltä on ja 0 vierailijalta .

Dolfin chocolat au lait au thé vert konacha mini tablette

Dolfin chocolat noir à l'anis vert 52%

Dolfin chocolat noir anis 52% napolitain

Dolfin chocolat noir au gingembre frais 52%

Yleisarvosana 6 jäseneltä on ja 0 vierailijalta .

Dolfin chocolat noir au poivre rose 52%

Dolfin chocolat noir aux écorces d'oranges confites 52%

Yleisarvosana 7 jäseneltä on ja 1 vierailijalta .

Dolfin chocolat noir aux feuilles de menthe 52%

Dolfin chocolat noir citron 52% napolitain