Laatusuklaa

GEORGIA RAMON Suklaalevyraadissa

Georgia Ramon Jamaica 74%
Tuotteen Georgia Ramon Jamaica 74% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Georgia Ramon -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat), Reilun kaupan tuotteet.
 

Annamari 05.04.2020
Ihana, suloinen levy, kuten valmistajalla aina. Vaikka tämä on tummaa, on tässä melko paljon makeutta mukana eikä maku ole kovin ärhäkkä. Maku ei ole erityisen monivivahteinen, mutta ne hedelmäiset maut, jotka tässä on, miellyttävät.

Janne J 01.09.2019
Perinteisen tuoksuista tummaa suklaata. Aika ohuet palaset, ei mitenkään kovaa. Todella tummaa, mutta silti aika hedelmäistä ja makeaan vivahtavaa. Nyt ollaan laadukkaan ja elämyksellisen suklaan äärellä. Jälkimaku tuo mieleen kaakaokupin pohjalta suuhun valutetun Van Houten -kaakaojauheen.

Hanna P 01.09.2019
Epäsymmetriset palat tummaa suklaata tiukalla tuoksulla. Maussa on kuitenkin pehmeyttäkin ja etenkin rusinaisuutta, mutta valitettavasti ynseys iskee kiinni kuin yleinen syyttäjä. Haluaisin osata tykätä kunnon tummista suklaista, mutta enpä osaa. Vaikka jälkimaku on ihan ok niin kaiken kaikkiaan sen verran epämiellyttävää, että ei voi kun ykkösen antaa.

Iikka 01.09.2019
Ok. Ihan laadukas tummasuklaa. Mutta jokin tökki. Tässä ei mielestäni ole juurikaan vivahteita, vaikka miten päin syö. Onkohan liian tummaa? Vai onko se kuuluisa suklaayliannostus iskenyt, onhan tämä jo kahdeksas tuote tänä iltana. En kuitenkaan tällä kertaa lämpene.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani