Laatusuklaa

GEORGIA RAMON Suklaalevyraadissa

Georgia Ramon Guatemala 72%
Tuotteen Georgia Ramon Guatemala 72% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Georgia Ramon -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Levyt (lisukkeettomat), Luomu, Vegaani.
 

Annamari 22.09.2020
Sokkomaistelu: Pieniä paloja tummaa suklaata. Koostumus on aavistuksen hiekkainen, mutta ei pilaa kokemusta. Maku on alkuun pehmeä, mutta muuttuu kirpeämmäksi. Mukaan ei onneksi tule kitkeryyttä. Nautittava ja laadukas herkku.

Iikka 12.09.2020
Mainion makuista, joskin paikoin tallinen bukee. Kovahko palanen sulaa mukavasti suussa. Tämä on hyvää, muttei missään määrin täydellistä.

Hanna P 08.09.2020
Pienenpieniä palasia tummaa suklaata. Pippurinen tuoksu on! Alkumaku makea, mutta sitten iskee ynseys. Koostumuksessakin on jotain rakeista. Suklaa on makuuni aivan liian tummaa ja mämmin makuista. Syöhän tätä jos ei muuta oo tarjolla!

Janne J 07.09.2020
Houkutteleva tuoksu! Ei kovinkaan kovaa, ei erityisen sileä suutuntuma. Reippaasti tumma suklaa, jossa ei ole liikaa sokeria. Ei kuitenkaan vielä ärsyttävän kitkerä tai karvas. Jotenkin en nyt saa tästä irti erityisiä ilon aiheita, vaikka kyseessä on selvästikin vakavasti otettava nautiskelusuklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani