Laatusuklaa

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri Aino ihana maitosuklaa
Tuotteen Froneri Aino ihana maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,73 ja löytyy top 100 -listan sijalta 86. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt.
 

Jenni V 02.09.2020
Ihanan pehmeän kermaista on jäätelö, joskin mietoa. Suklaa on melko mautonta mutta kivaa rouskuteltavaa, olisi saanut olla enemmän kuten kastikettakin. Kolmosen perussettiä.

Annamari 18.07.2017
Turvallinen, kermainen, suklainen, mutta tylsä. Kastike on mukavan maitosuklainen, plussaa siitä.

Teresa 01.05.2013
Tämä on jo pitkään ollut suklaisista pakettijäätelöistä se ykkössuosikki. Jokin tämän maussa vain sopii suuhuni. Suklaakermajäätelö on ihanan pehmeän ja miellyttävän makuista, ja sattumia on paljon etenkin ihanasti jähmettyneen suklaakastikkeen muodossa. Lisäksi päälle on vielä ripoiteltu mukava määrä suklaarakeita. Etenkin tuo suklaakastike on aivan taivaallisen hyvää: makeaa, kermaista ja se sulaa ihanasti suuhun. Kokonaisuuteen juuri se tuo sen viimeisen silauksen, joka tekee tästä jäätelöstä täydellistä. Melko hintavaahan tämä on, kun paketista saa ainakin minun lähikaupassani pulittaa lähes vitosen (silloin kun se ei ole tarjouksessa). Mutta tässä tapauksessa olen hyvästä valmis maksamaan. Nyt sitten vielä kun tämä tulisi kesäisin myös jäätelökioskeihin tötterö-myyntiin!

Hanna P 18.07.2008
Jäätelö perus "kaakaosuklaajäätelöä". Suklaanpalat hyvän kokoisia, mutta joteskin ihmeen toffeemaisia ja ällömakeita.

Jarkko 18.07.2008
Varsin tavallisenoloista suklaajäätelöä. Pinnalla on hieman suklaannäköistä tavaraa, mutta sitä olisi pitänyt kyllä olla enemmänkin. Ei ilahduta millään tavalla, mutta ei juuri ärsytäkään. Keskiverto plus.

Satu 18.07.2008
Hmm, kivan näköistä vaaleahkoa suklaajätskiä, jossa näkyy maitosuklaavanoja. Maku on ihan mukava, mutten sanoisi sitä täyteläiseksi vaan enemmänkin vetiseksi. Maku katoaa suusta nopeasti, tosin koostumuksessa ei ole mitään erityisempiä ongelmia. Maitosuklainen vana onkin sitten ihan oma lukunsa ja erittäin herkullista. Maultaan hieman samantyyppinen kuin Murueskimo-jäätelön sisällä oleva suklaa. Nyt kun tuli puheeksi niin se on mielestäni paras varsinainen suklaa, jota olen jäätelön sisällä tavannut sekä makunsa että erityisesti koostumuksensa puolesta. Koostumus on sellainen, ettei se hyvin hyvin kylmänäkään jäädy kivikovaksi vaan on miellyttävän pehmoista. No mutta takaisin tähän tuotteeseen, joka saa siis miinusta vetisyydestä, mutta reilusti plussaa suklaavanoista.

Antti H 18.07.2008
Sopivasti suklaatia sisältävää jäätelöä. Itse jäätelö on mukavan raikasta ja lisänä olevat suklaakastike ja -palaset ryydittävät tämän parhaiden suklaajäätelöiden joukkoon.

Päivi 18.07.2008
Kokosuklaista jäätelöä, jossa on hivenen toffeinen maku. Jäätelössä on suklaisia raitoja. Kiinteän kastikemaisia. Maistuvat makealle. Oikein hyvä kokonaisuus. Pidän tästä koostumuksesta.

Hanna-Maria 18.07.2008
Tavallista suklaajäätelöä, jossa päällä suklaa"raastetta". Aivan ihanaa jätskiä. Maku maistuu suussa suhteellisen pitkään. Tätä vois syödä enemmänkin.

Tapani H 18.07.2008
Suklaajäätelöä jossa seassa pehmeitä maitosuklaapaloja, jotka maistuvat myös suklaakastikkeelle. Ihan OK maku, ei kuitenkaan mitenkään erityinen.

Janne J 18.07.2008
Perinteinen suklaajätskin maku, ei kovinkaan kermaista tai täyteläistä, mikä voi pitkässä juoksussa olla pelkästään etu. Jäätelön seasta sattui suuhun melko iso suklaahippukin, joka maistui ehkä hieman perussuklaasta poikkeavalle, mikä piristi sopivasti melko tasapaksua perusjädeä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani