Laatusuklaa

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri pingviini good choco loco
Tuotteen Froneri pingviini good choco loco valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt.
 

Iikka 20.07.2018
Suklaajäätelö joka ei maistu suklaalle. En tiedä onko tuotteelle ominaista, vai onko jokin mennyt pilalle, mutta tässä on ikävän makuinen ja tuntuinen "kuori". Sisältää hippuja, jotka ikävä kyllä eivät maistu. Raikas mutta pliisu.

Hanna P 13.06.2018
Astetta jännemmän näköistä suklaajätskiä tumman-ja vaaleanruskein sattumin. Jee, rohinaa ja kinuskia! Onhan tää aivan sikamakeeta, mut niin ihanaa! Empä muista parempaa suklaajätskiä syöneeni enkä paljon jätskiäkään vaikka jätski lempiherkkujani onkin. Arvosanaksi vahva vitonen!

Annamari 08.06.2018
Pehmeä maku, kermainen ja suklainen. Tämä on oikeaa jäätelöä! Seassa on suklaahippuja ja toffeista kastiketta. Kastike maistuu mukavalta, riittävän selkeästi toffeelta. Lisukkeita on riittävästi. Maistuu toffeiselta suklaajäätelöltä, mikäs sen parempaa. Keksipaloja en erota. Vahva nelonen!

Janne J 08.06.2018
Vaaleaa suklaajätskiä tummilla suklaabrowniet mieleen tuovilla sattumilla. Seassa taitaa olla kinuskikastikettakin ja ehkä pähkinää. Hampaatkin saavat jo jotain vastetta. Melko ruokaisa, kiinnostava ja makea yhdistelmä, joka ei välttämättä voi syödä suuria määriä saamatta herkkuyliannostusta. Ei tästä voi silti kuin tykätä. Vahva nelonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset