Laatusuklaa

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri pingviini proteiini pähkinä-suklaa
Tuotteen Froneri pingviini proteiini pähkinä-suklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt.
 

Iikka 28.08.2019
Suklaajäätelöä suklaa- ja pähkinäsattumin. Maussa on suklaata, suklaajäätelöä ja pähkinää, joista ehkä suklaa dominoi. Varauduin antamaan kolmosen, mutta suklaaraidan ovat laadukkaat, niin nostampa.

Annamari 28.08.2019
Pehmeän makuista jäätelöä ja seassa pieniä pähkinän paloja. Jäätelön joukossa on myös suklaakastiketta. Ei jää mieleen positiivisena eikä myöskään negatiivisena, perus suklaajäätelö pienin lisukkein.

Hanna P 08.08.2019
Suklaajäätelöä ehkä mutakakun paloilla ja pähkinärouheella. Suklaakastikettakin lienee joukossa. Perin suklainen maku kyllä, mutta outohan minusta on tullut kun kaipaan vähemmän makeutta. Sattumat hieman taittavat makeutta, mutta ei kylliksi. Kaipaisi raikkautta. Vaan kovin suklaista tämä suklaajäätelö on, vaikka hieman keinotekoisen makuista onkin.

Janne J 31.07.2019
Pähkinäistä makeaa suklaajäätelöä, vähän vetistä, mutta toisaalta pähkinämurujen ansiosta melko ruokaisaa. Tumma ja makea suklaakastike piristää kokonaisuutta. Ihan toimiva paketti, etenkin jos pähkinät maistuvat.

Jenni V 12.03.2019
Annospikari suklaajäätelöä joka on rikastettu proteiinilla, ja päällä on hasselpähkinärouhetta 3% ja lisäksi suklaakastiketta 15%. Mikään superprodetuote ei terveellisyyden nimissä ole kyseessä, sillä rasvaa ja sokeria on melko paljon 100g pikarissa. Suklaisuuskin ei ole aivan aitoa, sillä kaakaomassaa ei tuotteesta löydy.

Maku muistuttaa huimasti hurmaava suklaa -pikaria, ja päädynkin vertailemaan näitä kahta tuotetta myös ravintoarvojen perusteella. Eroa on varsin vähän... Hurmaavassa on 3g enemmän rasvaa, 2g vähemmän sokeria ja vajaa 4g vähemmän proteiinia per 100g. Onneksi hintaeroa ei tuotteilla juuri ole, niin ei tule taas sellaista hölmön kuluttajan tunnetta...

Anyway, vertailusta viis, tuote on hyvän makuinen. Olen aina tykännyt kastikkeesta joka on hurmaavassa pikarissa, ja tässä se tuntuu olevan samaa settiä. Pähkinärouhe kruunaa hyvän maun, ja tässä laakeammassa purkissa saa myös helpommin poimittua lusikkaan sekä jäätelöä, pähkinää että kastiketta. Lisäksi minusta hurmaavan pikarin jäätelö muuttui liian mauttomaksi laktoosittomuuden myötä, tässä maku on mielestäni nyt enemmän sitä vanhaa hurmaavaa. Suklaata tai ei, proteiinia vähän tai paljon, äänestän nyt maun puolesta ja tuote saa minulta nelosen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani