Laatusuklaa

FRONERI Suklaalevyraadissa

Froneri pingviini suloisa suklaa
Tuotteen Froneri pingviini suloisa suklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Froneri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt.
 

Iikka 28.08.2019
Suklaatuutti pähkinällä. Olen syönyt tällaista jo 80-luvulta lähtie, ja joten jo tässä kaipaa vähän vaihtelua. Nostalgian nälkään.

Annamari 28.08.2019
Tutun tuutin uusi tuleminen. Tuutissa on "kruunumainen" yläosa ja onneksi tutut suklaapalat ovat tallessa. Rouhe on hyvää ja sitä on riittävästi. Vaniljajäätelökerroksen alla on suklaajäätelöä ja sen joukossa myös suklaakastiketta. Kastiketta en kaipaisi tähän. Suklaajäätelö on miedon makuista, mutta se ei häiritse. Hyväähän tämä on ja onneksi suklaajäätelöä ei ole lisätty tämän enempää. Ihanan rapea vohveli! 3,5 p.

Hanna P 04.08.2019
Suklaatuutti krokanteilla/pähkinänpalasilla päällään. Kivan kermainen vaniljajätski, riittävästi pähkinänmurua ja hieman suklaatakin. Suklaajätski jää aika statistiksi aluksi, mutta tuutin varressa sitä enemmän. Vohveli on mukavan rapeaa. Hyvin makea tuote, vaikka suklaa melko tummaa ja taittaakin hieman makeutta. Lajissaan hyvä perustuote, joskaan ei kovin jännittävä. Lopussa vielä ehtaa suklaata mikä aina plussaa!

Janne J 01.08.2019
Suklaajäätelötuutti. Pinnalla on perinteiseen tapaan suklaakastiketta ja pähkinärouhetta, sitten vaniljajäätelöä, kerros suklaajäätelöä ja alempana taas vaniljajäätelöä. Vanilja tuo vähän raikkautta ja suklaajäätelökään ei ole mitenkään tunkkaista. Maukkaan vohvelin on sisäpuolella on kerros suklaata, joka täyttää lopulta alaosan. Perushyvä suklaatuutti, ei tästä varsinaisesti mitään negatiivista sanottavaa tule mieleen.

Jenni V 24.04.2019
Uudistetussa pingu-suklaatuutissa on vanilja- ja suklaajäätelöä kerroksittain, sekä lisäksi kaakaokuorrutetta ja mantelikrokanttia ruusukkeen muotoisen pinnan päällä, suklaan makuista kastiketta, sekä rapea kaakaokuorrutteinen vohveli. Tuutti näyttää herkulliselta, mantelia näyttäisi olevan enemmän kuin originaaliversiossa. Krokantti on vähän pehmeää ja aikas makeaa, ja jättää miltei täysin varjoonsa päällisen kaakaokuorrutteen. Jäätelöt ovat kermaisia, mutta miedon makuisia, ja suklaa- ja vaniljajäätelöt saisivat erottua toisistaan selkeämmin.

Vohvelin alkuun asti tunnen pettyneeni, mutta sitten alkaa tapahtua: Ihmettelenkin jo missä se kastike on, mutta sitä tuleekin vastaan vasta alhaalla. Ja se on hyvää! Turhaan on piilotettu noin syvälle. Samoin tykkään erittäin rapsakasta vohvelista, ja kaakaokuorrutetta on runsaasti.

Kyllä tämä mielestäni uudistetun sarjan parasta antia tähän asti oli, vaikka parannettavaakin vielä löytyi... Vahva kolmonen kuitenkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani