Laatusuklaa

DR. OETKER Suklaalevyraadissa

Dr. Oetker sahne pudding vollmilch schokolade
Tuotteen Dr. Oetker sahne pudding vollmilch schokolade valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,13 ja löytyy top 100 -listan sijalta 14. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Dr. Oetker -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Antti M 07.10.2007
Ehkäpä jopa liiankin iso purnukka semikiinteää suklaavanukasta, joka ei ole oikein 'saksalaista' suklaata eikä kotimaisen oloista hajultaan tahi maultaan. Ei tätä huvikseen söisi jälkkäriksi mutta silloin tällöin lurpsuteltuna vielä menettelee. Ei erota edukseen kaupan hyllystä.

Antti K 27.09.2007
Iso purkki keskilöysää vanukasta joka osottautui herkulliseksi. Sopivan "paksua", sopivasti pikanttia kaakaonmakua, paikoin makeaa mutta sitä kaipaisin lisää eli varmaankin pari pussia sokeria sekaan ;)

Marjo 27.09.2007
Jo purkkia avatessa tuli voimakas suklaan tuoksu. Voimakas suklaan maku, ei niin makeaa, hyvä koostumus. Bueno!!

Mika 27.09.2007
Täyteläinen koostumus mutta maku pettymys. Odotin parempaa kun tältä valmistajalta olen tottunut saamaan hyvää... Kuitenkin keskivertovanukas.

Susanna K 27.09.2007
Iso purkki (150g) täyttä suklaavanukasta. Koostumuksena juuri sopivan soljuva. Makuna tulee mieleen Tazzia-kaakao joka on makea ja täyteläinen sekä suklainen. Tässä vanukkaassa tulee esille juuri ne oikeat maut mikä tekee tästä suklaavanukkaiden vanukkaan !!

Satu 27.09.2007
Koostumukseltaan tämä keskiruskean värinen vanukas on keskikiinteää. Siis ei ihan lötkyä, muttei täysin kiinteääkään. Maku on myös jossain siellä keskivaiheilla. Ei hirvittävän makea ja vähän kaakaoinen. Ihan kiva.

Janne J 27.09.2007
Hyvän näköinen pakkaus ja koko riittävä suurempaankin vanukkaanhimoon. Melko vaaleaa ja rakenteellisesti turhan litkua. Tuoteseloste kertoo, että raaka-aineiden joukossa on kerman ja kaakaojauheen lisäksi myös maitosuklaata. Tämä kaikki myös maistuu, sillä pehmeyttä ja täyteläisyyttä on riittämiin ja lopputulos on keskivertovanukasta kiinnostavampi, laadukkaampi ja suklaisempi. 150g on jo sellainen määrä, että hivenen loppua kohti alkaa tämä ylenpalttisuus puuduttamaan. Kuitenkin, kärkipään suklaavanukkaita minun kirjoissani. Vahva nelonen.

Jarkko 27.09.2007
Koostumus tässä vanukkaassa on tuollainen puolitutiseva, eli ei nestettä, mutta ei ihan tytinääkään. Väri on kauniin vaaleanruskea. Oi oi, kun on loistava suuntuntuma tässä vanukkaassa! Aivan mahtava! Lisäksi päämaun takaa suuhun hiipii erittäin miellyttävä kaakon tai jopa suklaan maku, joka luo miellyttävän jälkimaun. Tai mitä minä vielä jälkimausta höpisen, tätähän pitää heti saada lisää... Koostumusta on suitsutettava vielä hieman lisää: se on täyteläinen, kermainen ja kertakaikkisen miellyttävä. Tästä tuli ehdottomasti hittituote minun omassa pienessä vanukasmaailmassani!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani