Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer peppermint crisps patukka
Tuotteen Karl Fazer peppermint crisps patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 ja löytyy top 100 -listan sijalta 20. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 17.06.2013
Fazerin piparmintturouheella ryyditettyä sinistä patukallinen. Tuoksu on minttuinen mutta ei hirveän pistävä. Maku on tuttu fazerin sininen eli sinällään hyvää, mintturouhe on lähinnä makeaa eikä kovinkaan raikkaan minttuista. Rouhe on myös todella pientä ja sitä on paljon, mikä tekee suklaan imeskelystä kivuliasta. Niinpä päädyn pureskelemaan, jolloin mintun maku jää vähän paitsioon, ja rouhe vain painautuu hampaankoloihin. Kokonaisuutena minun makuuni vähän tunkkainen ja liian makea minttupatukaksi.

Elise P 31.05.2008
Ihana, minttuinen, raikas tuoksu. Antaa odottaa paljon. Maku ei petä. Koostumus on ihanan rapea, "naksahtava". Maku on aivan ihana, minttua sopivasti.

Milla 31.05.2008
Mintun ja suklaan pyhä liitto, siinä on vaikea epäonnistua. Hyvä mintun tuoksu, mukavia mintturakeita, mutta itse suklaa on liian makeata. Jotenkin tämä toimisi paremmin hiukan tummemmalla suklaalla, mutta ihan ok näinkin. Ei kuitenkaan täysiä pisteitä liiallisen makeuden vuoksi.

Eeva 31.05.2008
Tälle kuuluu myös puolikas tuohon nelosen päälle. Peruskamaa sikäli, että tuote ei yllätä oikeastaan mitenkään. Uppoaa silti kuin veitsi sulaan voihin, taattua kamaa.

Jarkko 29.05.2008
Raikas Mariannen minttumaku tuo mukavaa raikkautta maitosuklaaseen. Olen tätä levyversiona syönyt, mutta onko tässä muruset pienempiä ja onko tämä siksi parempaa kuin se levy? Vai onko siitä vaan liian kauan kun olen syönyt tätä levymallina? Olipa niin tai näin, tämä on todella maittavaa suklaata, parhaita minttusuklaita ehdottomasti jälkimakua myöten. Pakko kuitenkin vähentää yksi piste noista kovista ”mariannepalasista”, joiden pureskelusta ja irroittelusta hampaista en ole koskaan pitänyt.

Tapani H 29.05.2008
Hyvää maitosuklaata jossa seassa sopivasti Mariannen päällysteen minttumurusia. Parempi kuin perinteinen Marianne, koska suklaata on enemmän.

Susanna K 29.05.2008
Helposti tunnistettavissa mariannekarkki maistuu suklaassa jo heti alkutahdista lähtien. Tässä versiossa on marianne rakeet ripoteltu suklaan sisään mistä johtuukin välillä niiden epämiellyttävä kohtaaminen hampaiden kanssa. Ehkä liian isoja paloja tai sitten en osaa syödä tätä oikein. Kokonaisuutena kuitenkin parempi kuin levyversio.

Satu 29.05.2008
Fazer-maitosuklaapalasia, joissa tuttuakin tutumpia Marianne-rakeita. En ole oikein koskaan perustanut Marianne-karkeista ja tämäkin tuote tuntuu lähinnä vanhalta vitsiltä. Minttusuklaana tosin sieltä miellyttävimmästä päästä.

Antti H 29.05.2008
Fazerin suklaapalanen, jossa jotain raksuvaa ja hieman mintun makuista sisällä. Minttusuklaan maku on yleensä tosi voimakas, tämä yllättää mietoudellaan.

Päivi 29.05.2008
Fazerin suklaata. Tuoksahtaa mintulle. Sisällä minttukrokanttia. Makunystyröitä miellyttää. Suu pureskelee ja maun miellyttävyys säilyy. Suklaa ja minttukrokantit ovat sopivassa suhteessa toisiinsa.

Hanna-Maria 29.05.2008
Maitosuklaata, joka rapisee ihanasti suussa. Olisiko marianne murusia joukossa? Maku säilyy pitkään. Tykkään!

Janne J 29.05.2008
Mitäänsanomaton tuoksu. Suklaan seassa on ratisevia minttusuklaan palasia, arvelisin Marianneksi. Runsaasta suklaasta johtuen parempaa kuin tavallinen Marianne, mutta silti liikaa Mariannemainen.

Kai 29.05.2008
Mintun tuoksuinen ja (yllätys yllätys) makuinen maitosuklaa. Mukava rakenne ja palan koko on sopiva. Minttu voisi ehkä maistua selvemmin/voimakkaammin.

Sanna K 29.05.2008
Tummaa maitosuklaata jossa rouskuvia minttukrokantin paloja. Herkkua siis kaikin puolin. Palakin on sopivan paksu ja minttua tarpeeksi. Jos tarkemmin miettii niin mintun palat näyttävät ja maistuvat mariannelta, ties vaikka oli mariannesuklaata?

Salla Elina Salo 28.05.2008
Ihanaa! Kovat Marianne-karkit ovat muutenkin hyvää, mutta tämä suklaapatukkaversio on loistava muunnos tuosta mausta. Aivan selvä Mariannen maku, mutta pehmeässä suklaassa. Eipä joudu kaivelemaan tikulla valkeaa tahnaa hampaanväleistä. Loistava uutuus. Suklaa äärimmäisen herkullista.

Meeri 28.05.2008
Kivaa, että tästäkin yhdistelmästä on tehty patukka, joka on juuri sopivan kokoinen minttusuklaan tarpeeseen. Mariannen-palaset antavat kivan säväyksen perusloistavalle Fazerin suklaalle ja ovat miellyttäviä pureskella. Tämä menee ihan arpomiseksi 4 ja 5 pisteen välillä.

Kati 28.05.2008
Suklaan ja mintun pyhä liitto! Sen ylittänyttä ei ole. Tumman suklaan ystäväkin heltyy ikihyviksi tämän lempeän makuelämyksen myötä. Maitosuklaa gone to heaven! Pienenä miinuksena oli mintturakeiden määrä - niitä olisin kasvattanut - ja maitosuklaan maitoisuus - prosenttia voisi hilata vaikka 5 yksikköä ylöspäin.

Kaarina 28.05.2008
No, tätä sitä odottikin!! Maitosuklaata parhaimmillaan ja mukana on "pientä rouskutusta" syventämässä makua.

Antti M 12.05.2008
Mainion levyn jälkeen vielä parempi patukka - muodoltaan siis. Koko on juuri sopiva omaan makuuni tällaiselle suklaalle ja hinta ihan kohtuulliset puolisen euroa. Ei tämä ihan aiemmin ilmestyneen Marianne Crisp-patukan veroinen ole mutta hyvä silti! Tätä varmaan silloin tällöin tulee ostattua uudelleenkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani