Laatusuklaa

LEADER

Vuonna 2001 perustettu Leader on kasvanut lähes 20-vuotisen historiansa aikana urheiluravinteiden maahantuojasta ja myymäläketjusta monipuoliseksi elintarvikealan yritykseksi. Leader Foods on syntynyt visiosta tuoda markkinoille kotimaisia, laadukkaita ja terveellisiä tuotteita, jotka osana terveellisiä elämäntapoja tukevat ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Ensimmäisen oman ravintolisien valmistukseen keskittyneen tehtaan Leader avasi vuonna 2008 Vantaalle, ja tätä seurasi vuonna 2011 Suomen ensimmäinen ja ainoa proteiini- ja välipalapatukoita valmistava tehdas Toholammelle, Keski-Pohjanmaalle. Toiminta laajeni suklaatuotteisiin vuonna 2016, ja yhtiö hyödyntää suklaan tuotannossa terveysvaikutteisten elintarvikkeiden valmistuksesta 15 vuoden aikana kertynyttä osaamista. Leader pyrkii ostamaan tuotteidensa raaka-aineet suoraan valmistajilta ja osa niistä saadaan hankittua Suomesta. Yrityksen palveluksessa työskentelee 80 henkilöä ja kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa omisssa tehtaissa.

Tuotteet

Chef´s Tummasuklaat sisältävät 85% kaakaota. Ne tarjovat valmistajan mukaan makuelämyksiä sekä kaakaon terveyshyötyjä samassa paketissa, kuitenkin ilman kitkeryyttä. Suklaat valmistetaan Leaderin Toholammin tuotantolaitoksessa.

Vegeway Raw Choco -tuotteet ovat nimensä mukaisesti raakasuklaita ja 100% vegaanisia, sekä suurelta osin myös luomutuotteita. Niissä käytetään arvostettua ja arvokasta Criollo-kaakaolajiketta, jota on vain 5% maailman kaakaotuotannosta. Kaakaomassa valmistetaan, konssataan ja temperoidaan itse Toholammilla ja valmistusprosessin aikana lämpötila ei nouse yli 46 asteen, mikä auttaa säilyttämään raaka-aineiden ravintosisällön.

Muista suklaatuotteista maininnan arvoisia ovat melko harvinaiset raakasuklaasta valmistetut konvehdit sekä Zircca-suklaapatukka, jonka tuoteseloste kertoo sisältävän 14 kpl jauhettua kotisirkkaa. Tätä kirjoitettaessa emme olleet vielä muihin heinäsirkkasuklaisiin törmänneet, eli Leaderin tuotekehitys on ollut tässä niin sanotusti ajan hermolla.

Lisätietoja: www.leader.fi
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani